fbpx
Silas is geboren in de provincie Zeeland, reisde vanaf zijn 17e over de hele wereld.

Silas van Gemert
Tattoo artist

Hij opende zijn eigen studio in 1995 in Klundert en tatoeëerde over heel de wereld zoals in New York , Hawaii, Singapore ,Thailand en Brazilië.

Tijdens één van zijn reizen woonde en werkte Silas in Thailand. Daar kwam hij in contact met het tatoeëren in de Sak-Yant stijl. 

Gefascineerd door de spirituele manier en figuren liet hij zichzelf tatoeëren. Daarna bekwaamde hij zich 11 jaar lang in de Sak-Yant stijl in Thailand en bracht deze techniek mee naar Nederland.

De Sak-Yant stijl kenmerkt zich door fijne lijnen en geometrische figuren waaraan een magische en mystieke krachten ontleend worden.

Silas is de enige artiest in Nederland waarbij je een Sak-Yant op de traditionele wijze, met de mai sak, een tatoeage kunt laten zetten.

Silas is de initiatiefnemer van Tattoo Breda. Sak Yant is niet de enige stijl die in de studio van Tattoo Breda getatoeëerd wordt. Het unieke van Tattoo Breda is dat alle stijlen mogelijk zijn. Portret, 3D, Dotwork, Mandala’s, Sanskriet, realistisch, noem maar op. Voor elke stijl heb ik een artiest in huis. Iedere artiest heeft namelijk zijn eigen specialiteit en art-work. En dat breng ik onder één dak bij Tattoo Breda . 

Sak Yant

Mandala

Zeer ervaren

Facebook

Instagram

info@tattoobreda.nl

0641603784

Stuur mij een bericht

Wil je weten wat een behandeling kost? Neem dan even contact op met ons...

Stuur je bericht via messenger