fbpx

Custom
Tattoo’s

Professionele tattoo artiesten, gespecialiseerd in custom werk.

De specialiteit van Tattoo Breda is ‘Custom Made’ tattoos, tattoos die helemaal op maat zijn gemaakt, speciaal voor jou, volgens jouw ideeën en wensen.

Onze missie
Twee keer hetzelfde ontwerp zal je ons dan ook nooit zien maken, want wij zien tattoos als een uiting van creativiteit en eigenheid. Ook werken we binnen ons team graag samen aan ‘collaboration’ projecten.
– Lees verder

Door verschillende stijlen te combineren krijg je de mooiste resultaten! Bovendien zijn er met regelmaat gastartiesten, houd onze facebookpagina in de gaten!

Bij Tattoo Breda staat de klant voorop en de kunst centraal! Wij vinden een tatoeage of piercing iets persoonlijks en willen daarom iedereen graag persoonlijke aandacht bieden. Wij vinden het belangrijk dat al onze tattoos en piercings met zorg gezet zijn, van hoogwaardig niveau zijn en een correcte prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Volgens jullie goede recensies klopt dit ook, en dat maakt ons uiteraard trots en happy. Je kunt altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen voor inspiratie, advies en uitleg.

Tattooshop Breda

We are as a family, tattooing in many different styles and techniques; working together with our clients, making custom-made tattoo’s in a very relaxed atmosphere. Feel welcome to walk in anytime for a coffee, a chat or some ink.

Custom work

De specialiteit van Tattoo Breda is ‘Custom Made’ tattoos, tattoos die helemaal op maat zijn gemaakt, speciaal voor jou, volgens jouw ideeën en wensen

Mandala tatoo's

Mandala tattoos zijn prachtig en echte eye-catchers. Ze trekken nu al jaren onze ogen magisch naar hen toe, en vervelen ons voor geen moment, ze blijven interessant.

Handpoked

Handpoked is een traditionele, niet-elektrische tattoo-techniek, waarbij het machine-werk wordt vervangen door enkel handwerk.

Watercolor tattoo's

​Er is een nieuwe trend in Tattoo land: de watercolor tattoo. Hoewel schilderen met inkt en waterverf al oeroud is, is het een nieuwe stijl binnen het tatoeëren.

Sak Yant

Een Sak yant is een tatoeage die traditioneel door monniken wordt aangebracht en wat geldt als een soort initiatie in het boeddhisme.

Piercings

Je kunt bij ons terecht voor advies, het zetten van oorgaatjes, verschillende piercings, losse (piercing)sieraden, controle en het wisselen van piercings.
.

Meer over ons

Neem contact met ons op!!!

Stuur je bericht via messenger