fbpx

Geometric
Tattoo’s

Professionele tattoo artiesten, gespecialiseerd in geomtrische tatoo’s.

Geometrische tattoo-stijlen zijn ingewikkeld en verbluffend om naar te kijken. Je zult een paar verschillende benaderingen van deze techniek opmerken. 

Geometrie
In sommige zijn geometrische patronen met elkaar verweven om een ​​visueel verbluffend ontwerp te creëren.
– Bekijk foto’s

Andere geometrische tatoeages zijn eenvoudig en gebruiken basislijnen om het geometrische ontwerp op te nemen. Je kunt een aantal behoorlijk verbluffende ontwerpen vinden die illusies creëren waar je niet van weg kunt kijken.

Deze kunnen kleur hebben of zijn alleen te vinden in zwarte en grijze inkt. De opties voor geometrische tattoo-stijlen kunnen behoorlijk eindeloos zijn. Het meest voorkomende symbool dat wordt gebruikt in geometrische tatoeages is een mandala, hoewel je ook vaak dodecaëders zult zien. Deze tatoeages worden beschouwd als spiritueel van aard vanwege de symbolen die vaak in deze stukken worden gebruikt.

In sommige oude culturen maakte dit type tatoeage deel uit van een spirituele ceremonie die je sociale status zou aangeven. Heilige geometrische tatoeages maken deel uit van deze trend die erg populair is geworden.

De geometrische patronen die in deze stijl van tatoeages worden gebruikt, zijn gericht op vormen en patronen die te vinden zijn in de natuurlijke wereld, meestal met banden met religieuze iconen. Dit zijn perfecte vormen, perfect symmetrisch en absoluut mooi. Veel voorkomende symbolen in deze tatoeages zijn de spiraal van de gulden snede en de Gordiaanse knoop. Bepaalde geometrische vormen vertegenwoordigen verschillende dingen, zoals de tetraëder vuur kan symboliseren terwijl de kubus aarde vertegenwoordigt. Sommigen waarderen de stijging van de populariteit van dotwork-tatoeages voor de stijging van de populariteit van geometrische tatoeages. Dit zijn stijlen die echt hand in hand gaan, aangezien de meeste professionals dotworktechnieken gebruiken om deze meesterwerken te creëren. Verschillende tattoo-artiesten geven hun eigen draai aan deze werken en creëren zo iets unieks als hun klanten. Dit is een stijltrend die niet snel zal verdwijnen. Alleen de meest bekwame tattoo-artiesten kunnen de ingewikkelde details uittekenen waardoor deze stijl van tatoeages echt opvalt.

Het kan veel tijd en ervaring kosten om meesters van deze kunstvorm te worden, dus zorg ervoor dat je alleen de meest ervaren tattoo-artiest vertrouwt. Kijk eens rond om alle verschillende geometrische tatoeages te zien en een idee te krijgen van hoe gevarieerd dit genre van tatoeages kan zijn.

Wie zijn wij?

Tattoo Breda

Waarom kies je ook voor Tattoo Breda?

Tattoo artiesten

%

Custom Work

%

Nazorg

Wil je weten wat jouw tattoo of piercing kost?

Onze artiesten zijn allround maar hebben ook ieder hun eigen specialisatie. Heb je een idee voor een tattoo en weet je wat je wilt? Dan plannen wij graag eerst een oriënterend gesprek met je in zodat we goed je wensen kunnen doornemen. Zo kunnen we een beter beeld vormen en je adviseren over de mogelijkheden. Aan de hand daarvan kunnen we een richtprijs geven. Voor kleinere tattoos hebben we op woensdag en zondagmiddag inloopdagen. Hiervoor kan je bij Sara terecht zonder afspraak.

Neem contact met ons op!!!

Stuur je bericht via messenger