Traditioneel | Japans | Semi realistisch

Yar van der Veer
Tattoo’s

Yar helpt je graag bij het ontwerpen van jouw tattoo. Een diepe betekenis of gewoon iets wat je super tof vind, ‘’You dream it, I draw it.’’

Yar van der Veer

Tattoos traditioneel old school kleur, traditioneel Japanse kleur en soort van semi realistisch black& grey.

Stuur mij een bericht en maak een afspraak!

Mijn naam is Yar en ik ben altijd al gefascineerd geweest door kunst in al zijn vormen.
Drie jaar geleden begon ik met tatoeëren en al snel kwam ik er achter dat het meer was dan alleen een hobby. Ik ben mijn avontuur thuis begonnen en al snel mocht ik de tattoo scene verder ontdekken bij een shop in Rotterdam, waar ik veel heb mogen leren. Een jaar geleden ben ik begonnen in mijn eigen shop en heb ik al heel wat toffe tattoos mogen zetten. Daardoor mag het avontuur nu verder gaan bij Tattoo Breda. In de afgelopen drie jaar heb ik me in meerdere stijlen ontwikkeld, omdat ik alles een uitdaging vind en overal wat moois in zie. Wat ik heel gaaf vind om te doen is traditioneel/ old school (kleur), traditioneel/ Japans (kleur) en soort van semi realistisch (black& grey).

Ik help je graag bij het ontwerpen van jouw tattoo. Een diepe betekenis of gewoon iets wat je super tof vind, ‘’You dream it, I draw it.’’ Het mooiste van deze kunst vind ik dat we het elke dag weer mogen dragen, als een soort sieraad. Wauwiee!

Traditioneel old school kleur

Japans

Semi realistisch

Facebook

Instagram

Stuur mij een bericht

Wil je weten wat een tattoo of piercing kost? Neem dan even contact op met ons...

Stuur je bericht via messenger