Micro-pigmentatie
Tattoo’s

Tattoeage tegen kaalheid

Micro haar pigmentatie Wat is het? Micro haar pigmentatie, ook wel MHP genoemd, is een innovatieve behandelingstechniek tegen kaalheid.

Micro-pigmentatie

Een groot voordeel van MHP is dat het geen chirurgische ingreep is en de kosten liggen een stuk lager dan een haartransplantatie.

Voor wie is het? De behandeling wordt zowel bij mannen als vrouwen toegepast. Vaak gaat dit dan om een verminderde dichtheid van de haren, om littekens onzichtbaar te maken, bij kale plekken en zelfs bij volledig haarverlies.

– Adviesgesprek

De behandeling bestaat uit een combinatie van verschillende tatoeage technieken die samen zorgen voor een natuurlijk uitziende look. Met ultra fijne naalden worden er stoppels op de hoofdhuid getatoeëerd.
Het is een zeer secuur werk wat alleen door ervaren en opgeleide specialisten kan en mag worden uitgevoerd.

Haarverlies kan je een vervelend gevoel van eigenwaarde geven. Hoe mooi is het dan om door middel van MHP dit te verhelpen? Schaam je vooral niet! Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor deze techniek om kaalheid te verbergen en/of dunner wordend haar weer een vollere uitstraling te geven. Wat kun je bij ons verwachten? Voordat we iemand gaan behandelen, hebben we vooraf een uitgebreid intakegesprek waarin we de mogelijkheden bespreken en verder alle informatie over de behandeling verstrekken. Natuurlijk is er tijdens de intake ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Verder kun je van ons verwachten;

  • Persoonlijke aandacht vóór, tijdens en na de behandeling
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding
  • Biologische & beste tattoo inkt
  • Natuurlijke & mooie resultaten
  • Fijnste naalden & geavanceerde apparatuur
  • 20 jaar ervaring met tatoeëren
  • Gratis advies van onze gespecialiseerde partner in haarverlies en haartransplantaties: Simson’s hair 

Verschillende merken Perma Blend is een van de toonaangevende merken voor micro-pigmentatie pigmenten. Deze staan bekend voor hun levendige kleuren die na de behandeling in stand blijven. De pigmenten zijn stabiel, makkelijk toe te passen, getest en goed gekeurd door de Duitse CTL-laboratorium.

Perma Blend pigmenten kunnen met elkaar gemengd worden, dus voor iedereen is er dé perfecte kleur!

Tattoo Breda

Waarom kies je ook voor Tattoo Breda?

Tattoo artiesten

%

Custom Work

%

Nazorg

In gesprek over jouw tattoo?

Om de volgende stap te zetten, neem je contact op met ons via het contactformulier, Whatsapp of Facebook. We brengen je dan direct in contact met een deskundige tattoo artist of piercer om de beste opties te bespreken om je tattoo of piercing tot een succes te maken. 

Vraag direct een offerte aan!

Stuur je bericht via messenger